Lär känna arbetsgivaren

CABB

CABB Group är en ledande organisation förkontraktsutveckling och -tillverkning (CDMO) av växtskyddsmedel, vilka är speciellt tillverkade och anpassade för specifika ändamål. CABB erbjuder också komplexa kemiska produkter med hög renhetsgrad till kunder på marknaderna för biovetenskap och högpresterande material. Företaget driver sex produktionsanläggningar i Pratteln (Schweiz), Karleby (Finland), Galena (USA), Knapsack och Gersthofen (Tyskland), Jining (Kina). Under räkenskapsåret 2023 hade koncernen ca 1,200 anställda och omsättningen var cirka 740 miljoner euro.

CABB:s fabrik i Karleby är sedan 1984 ledande inom agrokemisk produktion med över 250 anställda. Hos oss jobbar flera olika yrkesgrupper, såsom processkötare, ingenjörer, laboranter, forskare underhållspersonal och specialister. Vi investerar och utvecklar kontinuerligt vår produktionskapacitet.

Våra värderingar fokuserar på hållbarhet, partnerskap, spetskompetens och aktivitet. På CABB ser vi att framgång och tillväxt sker genom samarbete. Vi behandlar människor och natur med respekt och lägger stor vikt vid säkerhet i all vår verksamhet. Genom ansvarstagande och utnyttjande av vår expertis hjälper vi våra kunder bli framgångsrika.  

Vi har fått mycket erkännande för vår ansvarsfulla verksamhet. På en global nivå tillhör vi den mest ansvarsfulla procenten av vår industri – från EcoVadis hållbarhetsutvärdering fick vi pris av platina-nivå 2022 och 2023. År 2023 vann vi även kemiindustrins säkerhetspris i kategorin för stora företag.

Vi ser vår personal som den viktigaste tillgången och tar väl hand om personalen med en konkurrenskraftig lön och goda personalförmåner.

› CABB Careers
› CABB LinkedIn

CABB & hållbarhet

Welcome to CABB

Bekanta dig med arbetsgivarna i området

Se allt ›