Tutustu työnantajaan

CABB

CABB Group on kasvinsuojeluaineiden tehoaineiden johtavia sopimusvalmistajia ja prosessikehittäjiä maailmassa, toimittaen räätälöityjä tuotteita asiakkailleen. CABB valmistaa myös monivaiheisia ja puhtaudeltaan korkealaatuisia tuotteita asiakkailleen biotieteiden sekä suoritemateriaalien markkinoille.

Konsernilla on tuotantoa kuudessa toimipaikassa, jotka ovat Gersthofen ja Knapsack (Saksa), Pratteln (Sveitsi), Kokkola (Suomi), Jining (Kiina) sekä Galena (Yhdysvallat). Tilikaudella 2023 konsernin palveluksessa oli noin 1’200 työntekijää, ja sen liikevaihto oli noin 740 miljoonaa euroa.

CABB:n toimipaikassa Kokkolassa on valmistettu kasvinsuojeluaineita jo vuodesta 1984 lähtien. Nykyisin työntekijöitä on yli 250, ja meille on mahdollisuus työllistyä monenlaisiin tehtäviin. Työllistämme mm. prosessinhoitajia, insinöörejä, laborantteja, tutkijoita, kunnossapidon henkilöitä sekä asiantuntijoita. Investoimme ja kehitämme tuotantokapasiteettiamme jatkuvasti.

Arvomme keskittyvät vastuullisuuteen, kumppanuuteen, erinomaisuuteen ja aktiivisuuteen. Me CABB:lla näemme, että menestys ja kasvu tapahtuu yhteistyön kautta. Kohtelemme ihmisiä ja luontoa kunnioittavasti, ja painotamme turvallisuutta kaikessa toiminnassamme. Kannamme vastuuta ja autamme asiantuntemuksellamme myös asiakkaitamme menestymään.

Olemme saaneet paljon tunnustusta vastuullisesta toiminnastamme. Kuulumme globaalisti mitattuna toimialamme vastuullisimman yhden prosentin joukkoon – Ecovadiksen kestävän kehityksen arvioinnissa saimme Platinum-tason palkinnon vuosina 2022 ja 2023. Vuonna 2023 voitimme myös kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon suurten yritysten sarjassa.

Näemme henkilöstömme olevan tärkein pääomamme, ja pidämme henkilöstöstä hyvää huolta kilpailukykyisellä palkkauksella sekä hyvillä henkilöstöeduilla.

› CABB Uralle
› CABB LinkedInissä

CABB & vastuullisuus

Welcome to CABB