KokkolaWorks / Kokkolan seutu

Tervetuloa Kokkolan seudulle!

Asuminen

Kokkolassa on monipuolisia, turvallisia ja viihtyisiä asumisen vaihtoehtoja. Mikä on sinun sielunmaisemasi; metsänreuna, peltomaisema – vai kaipaatko mieluummin meren tuoksuun tai ihan ytimeen? Meiltä löytyy horisonttia jokaiselle!

Harrastukset

Kokkolan seudulla on helppo elää aktiivista ja omannäköistä elämää, olit sitten urheilun ystävä, kulttuurin kuluttaja tai luonnossa liikkuja.

Meren rannalle on kasvanut omaperäinen ja vahva kulttuuri, jossa elämysten tekeminen ja kokeminen kuuluvat kaikille ja kaikenikäisille. Musiikki, teatteri, elokuva ja kädentaidot kumpuavat vahvasta perinteestä ja kurkottavat tulevaan. Meillä kasvaa myös uusia muusikoita, kuvataiteilijoita ja sanataitureita, jotka leikkivät, pelaavat ja harrastavat kaikkea mahdollista.

Hyvinvointi­palvelut

Meillä hyvinvoinnistasi pidetään huolta! Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten noin 4000 ammattilaista tekevät työtä pelastustoimen, peruspalvelujen, päivystävän keskussairaalan ja esimerkiksi ympärivuorokautisen lastenpäivystyksen eri tehtävissä. Soiten visiona on olla Suomen paras hyvinvointialue.