Tutustu työnantajaan
KokkolaWorks / Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite vastaa alueen sote-palveluista ja pelastustoimesta. Järjestämme julkiset sote-palvelut kahdeksan kunnan alueella Keski-Pohjanmaalla. Keski-Pohjanmaan keskussairaala on lähin päivystävä sairaala noin 200 000 asukkaalle. Soitessa työskentelee noin 4000 eri alan ammattilaista, suurimpina ryhminä hoitotyön henkilöstö sekä lääkärit. ”Hyvin voimme” on lupauksemme sinulle, minulle ja meille.

Voiko meillä olla Suomen onnellisimmat työntekijät? Hyvin voi. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat. Siksi työntekijöiden hyvinvointi on Keski-Pohjanmaalla kunnia-asia.  

Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Lähitulevaisuudessa Soitella avautuu runsaasti paikkoja mielekkäisiin työtehtäviin sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä pelastustoimessa. Olemme turvallinen ja vakaa työnantaja, joka joustaa työntekijän elämäntilanteen mukaan. 

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toimintamme edellytys. Soitessa vallitsee reilu tekemisen meininki, työntekijöihin luotetaan ja heitä kunnioitetaan. Voiko meillä olla Suomen paras työpaikka? Hyvin voi. Kun työyhteisö kannustaa kokeilemaan ja oppimaan uutta, luomme yhdessä entistä parempia tapoja palvella asiakkaitamme. 

› Avoimet työpaikat Soitessa
› soite.fi

Uratarinat

› Sosiaaliohjaaja Erica
› Lähihoitajat Jenni ja Laura
› Sosiaalityöntekijä Anne
› Sairaanhoitaja Carina
› Sairaanhoitaja Lilian

Hyvin voimme – henkilöstönäkökulma