Tutustu työnantajaan
KokkolaWorks / Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu edistää toiminta-alueensa hyvinvointia ja kehittymistä opetuksen, TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Centria tarjoaa AMK- ja Master-tutkintoon johtavia koulutuksia tekniikan, liiketalouden, hyvinvoinnin ja kulttuurin aloilla sekä humanistisella ja kasvatusalalla. Centriassa opiskelu on joustavaa ja monimuotoista, ja opiskelemaan voi hakeutua esimerkiksi koulutusväylien kautta. Centriassa voi myös päivittää osaamistaan avoimen ammattikorkeakoulun opintojen sekä täydennyskoulutusten avulla.

Centria on Suomen kansainvälisimpiä korkeakouluja − noin viidennes opiskelijoista ja osa henkilöstöstä tulee ulkomailta.

Centria on maan johtavia ammattikorkeakouluja tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI). Vuosittain hankkeita on käynnissä noin sata, joista noin viidennes kansainvälisiä.

Centrian kampuksilla Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee 4 500 opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Suurin osa Centrian tutkinto-opiskelijoista työllistyy Centrian toiminta-alueelle. Centrian tärkein voimavara tyytyväisten opiskelijoiden ohella on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Centria tarjoaa henkilöstölle joustavan työpolun, jossa on mahdollista kehittää itseään ja osaamistaan. Kun opiskelijat ja henkilöstö voivat hyvin, siitä hyötyy koko toiminta-alue.

› Hae opiskelemaan Centriaan
› Centria työpaikkana
› Avoimet työpaikat