Tutustu työnantajaan
KokkolaWorks / Kpedu

Kpedu

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä e­­­li Kpedu on maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Kpedu järjestää ammatillista koulutusta usealla toimialalla: teollisuus- ja logistiikka-alat, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketoiminnan ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala ja luonnonvara-ala. Tämän lisäksi Keski-Pohjanmaan kansanopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta. Meillä on viisi toimipistettä: Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa. Ammatillisessa koulutuksessa on yli 5000 opiskelijaa. Kansanopiston vapaan sivistystyön ja lyhytkoulutusten opiskelijat huomioiden Kpedun vuosittainen opiskelijamäärä on yli 8100 henkilöä.

Kpedussa työskentelee yhteensä noin 445 henkilöä, joista 82 % on vakituisessa palvelussuhteessa. Yli puolet henkilöstöstä kuuluu opetushenkilöstöön ja loput työskentelevät opetuksen tukipalvelu- ja projektitehtävissä sekä kiinteistö- ja ruokahuollossa.

Huolehdimme työntekijöiden työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä. Useissa työtehtävissämme on mahdollisuus hybridityöhön.

› Kpedun kotisivut
› Kpedun avoimet työpaikat
› Koulutustarjonta hakijalle
› Koulutustarjonta työelämälle
› Kpedun opinto- ja uraohjaus

Millaista on työskennellä Kpedulla?

Esihenkilöiden ja johtajien arvolupaus, Kpedun pedagoginen ohjelma 2023-2035