KokkolaWorks / Tuu Kokkolaan!

Tuu Kokkolaan!

Haaveiletko laajemmasta horisontista? Unelmoitko uusista mahdollisuuksista, työpaikasta, hyvästä arjesta, omannäköisestä elämästä? Rannalla tuuli kutittelee jo nenää, ja meri kimmeltää.

Miten elämä sujuu siellä missä olet nyt?

Meillä Kokkolassa mennään vahvassa myötätuulessa kohti tulevaa. Rannan tehtaista on kehittynyt Kokkola Industrial Park eli KIP, jossa yli 80 toimijaa rakentaa isosti vihreää siirtymää koko Euroopankin mittakaavassa.

Kokkolan satama on yksi Suomen merkittävimmistä vientisatamista. Vanhat yritykset laajentavat ja kasvavat. Uutta rakennetaan uusille tulijoille. Centria, Kpedu ja yliopistokeskus Chydenius kouluttavat tulevaisuuden osaajia. Aika vaikuttavaa, vai mitä?

Meillä on tarjolla hyviä työpaikkoja monenlaisille asiantuntijoille, osaajille ja tekijöille: prosessityöntekijöille, insinööreille, hoitajille, lääkäreille, opettajille, laboran-teille, asentajille, arkkitehdeille ja niin edelleen. Avoimia työpaikkoja on paljon, ja lisää on tulossa. Haluaisimme sinut tekemään töitä kanssamme!

Vanhasta sairaalanmäestä on kasvanut Soite, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, jossa noin 4000 ammattilaista työskentelee sosiaali- ja terveyspalveluiden, keskussairaalan sekä pelastustoimen eri tehtävissä. Palveluihin kuuluu muun muassa ympärivuorokautinen lastenpäivystys, joka on auttanut jo monia pieniä potilaita.

Kokkola on muuttunut hyvään suuntaan. Leikkari muuttui pajukosta Meripuistoksi, Pikiruukin alueella kohoaa uusia tornitaloja, Rantaraittia pääsee kulkemaan aina Morsiussaareen asti ja uuden kansallisen kaupunkipuiston reittejä vieläkin pidemmälle. Venetsialaisia juhlitaan Tapahtumapuistossa.

Olemme rakentaneet futiskenttiä ja päiväkoteja, korjanneet kouluja ja uudistaneet puistoja. On lähiliikuntapaikkoja ja latuja, reittejä ja skeittejä, musiikkia, teatteria ja kädentaitoja. Parhaillaan rakennetaan uutta Piispanmäen koulua ja musiikkikeskus Snellmania, ja suunnitellaan uutta Urheilupuistoa. Eikä asuminen maksa vieläkään maltaita.